3 november 2015
Category Uncategorized
3 november 2015,
 0

Hej Testamente Online!
Jag är i en jobbig situation. Min pappa har avlidit och han har efterlämnat en större post aktier och en stor lantbruksfastighet. Under åren har han bland annat hjälpt min syster med pengar när hon och hennes man skulle renovera sitt hus. Hon påstår att det var ett lån och att hon betalat tillbaka pengarna till pappa kontant (ingenting syns på hans konto). Sen undrar jag vad som har hänt med hans sparkonto då det saknas medel där som gått iväg till ett annat konto. Vad ska jag göra?

Svar

Detta är ingen lätt situation. När dödsbodelägare kommer i tvist med varandra så finns det endast en utväg: Antingen att din pappa i ett testamente har utsett en testamentsexekutor eller att Du vänder dig till tingsrätten och ber dem att utse en boutredningsman. Testamente Online drivs av en processrättslig byrå och du kan särskilt önska oss som boutredningsman om du vill det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.