Hur fungerar testamente online?

Enkelt och smidigt och tryggt
 • 1Svara på våra frågor

  Svara på frågor om hur du vill att ditt/ert arv skall fördelas och fyll i din kontaktinformation

 • 2Ditt testamente skapas.

  En familjerättsjurist granskar dina uppgifter och skriver ditt testamente inom 48 helgfria timmar. Om något är oklart blir du kontaktad av oss för att säkerställa att allt blir som du tänkt dig.

 • 3Ditt testamente skickas

  Du får ditt testamente direkt till din dator för egen utskrift eller hemskickat till till din brevlåda

 • 4Underskrift

  Tillsammans med ditt testamente har du fått utförliga instruktioner för hur undertecknandet av ert testamente skall gå till.

Kom igång


Testamente Online hjälper dig att skapa ditt testamente på ett snabbt, enkelt och prisvärt sätt.
Skydda din familj och din egendom bara på några minuter.

Vi kommer att vi guida dig genom ett antal frågor för att skapa och anpassa ett testamente skräddarsytt efter dina behov.

När du är klar kommer en jurist som specialiserat sig inom familje- och testamentesrätt skapa ditt testamente precis som du vill ha det. Inom 48-72 timmar, kommer ditt eget testamente att skickas till dig via e-post tillsammans med en faktura.

För mer information om beställning av ett testamente online, besök våra Allmäna Villkor.

Om du behöver ytterligare juridisk rådgivning eller om du behöver avancerad egendomsplanering, så finns kvalificerade familjerättsjurister tillgängliga för att arbeta med dig, vad du än har för önskemål. Kontakta då Lexana Juridik för ett personligt möte på vårt centralt belägna kontor på Grev Turegatan 3 i Stockholm.