Testamente Online

Testamente Online

Testamente Online är ett varumärke som drivs av Lexica Juridik. Tjänsten har utvecklats under hösten 2015 och vänder sig till privatpersoner som snabbt och smidigt vill få ett testamente skrivet av en familjerättsjurist.

Syftet med Testamente Online

Syftet med Testamente Online

Att gå och träffa en jurist känns jobbigt för många. Det är aldrig enkelt att sitta ner hos en jurist och redovisa alla familjehemligheter. Ibland är det kanske nödvändigt. Men för oss är det viktigt att människor kan reglera vad som skall hända med deras egendom efter deras död, utan att behöva känna det uppstyltade i att gå iväg till en jurist. Hos oss är det ingen dator, som med hjälp av avancerade formulär räknar ut hur testamentet skall se ut. Dina uppgifter skickas direkt till en av våra familjejuristers inkorg och du får direkt en bekräftelse från ansvarig jurist att dina uppgifter är mottagna.


En jurist skriver ditt testamente

En jurist skriver ditt testamente

Testamente Online är tjänsten för dig som vill beställa ett testamente hemma ifrån soffan, utan att behöva sitta ner med en jurist. Många testamentstjänster på nätet låter datorer upprätta testamentena. Vi vet att det här sällan är en bra idé. En jurist är utbildad med en känsla för att ställa rätt följdfrågor. Att skapa ett testamente är inte en statisk uppgift, vilket många internettjänster där testamenten skapas av en dator förutsätter.

Med passion för testamentsrätten

Med passion för testamentsrätten

Ett testamente kräver en jurist, så enkelt är det. När du använder dig av våra testamentstjänster så skickas dina uppgifter direkt till en av våra jurister. Senast nästa arbetsdag kommer juristen att börja arbeta med ditt testamente. De jurister som arbetar med testamentsrätt är särskilt utbildade inom familjerätt och har mångårig erfarenhet av testamentsrätt.


En del av Lexica Juridik

En del av Lexica Juridik

Testamente Online är ett varumärke och en internetplattform som drivs av Lexia Juridik. Juristbyrån startade 2010 av jur. kand. Johanna Berg. Idag arbetar byrån i huvudsak med familjerättsliga tvister av olika slag. Besök vår hemsida: www.stockholmjurist.se

Vi värnar våra klienter

Vi värnar våra klienter

Lexica har lång erfarenhet från domstolsprocesser i tvistemål. Våra vanligaste tvister rör arv, bodelning och vårdnadstvister. Men vi är stora även inom fastighetsrätt, indrivning och skadestånd. Våra jurister, som handlägger ärenden från Testamente Online, har särskild fördjupning på familjerättsliga ärenden. Testamenten förutsätter alltid kunniga jurister med djupgående kunskap. Förutom kunskap krävs ofta jurister med ett personligt engagemang för klienten och för testamentsrätten, och det har vi!